fbpx


Pas door goed voor mijzelf te zorgen
kon ik goed voor mijn kindje zorgen!

Aandacht

Bij mij draait het om jou en jouw doelen. Ik zet me volledig in om jou te helpen waar jij dat nodig hebt.

Kennis

Ik deel al mijn kennis en ervaring met je die ik heb opgedaan in mijn leven. Zodat je mij straks niet meer nodig hebt ...

Oprecht

Bij mij zie je geen ideale plaatjes of een perfecte moeder. "What you see is what you get". Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou.

Toen ik jong was

Als kind had ik al interesse in eten

Al mijn hele leven ben ik bezig met eten en drinken. Als klein meisje samen met mijn moeder in de keuken thuis en later op een kinderkookcursus. Het was dan ook niet gek dat ik Voeding & Diëtetiek ging studeren. Ook tijdens mijn werk heb ik altijd functies gehad waarin het stimuleren van een gezonde leefstijl centraal stond.

Mijn gedwongen zoektocht

Na een vervelende zwangerschap werd ik me er extra bewust van hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Ik was volledig uitgeput en emotioneel een wrak en ben op zoek gegaan naar een manier om me weer energiek en gezond te voelen.

Ik werd gedwongen om goed voor mijzelf te zorgen om goed voor mijn kindje te kunnen zorgen. Ik werd me er zo bewust van dat ik geen goede moeder kon zijn (en geen leuke partner, vriendin en dochter) als ik niet mijzelf op nummer 1 zou zetten.

Tijd voor verandering

De adviezen die ik kreeg vanuit de officiële instanties werkten niet of zelfs averechts. Ik ging op zoek, probeerde veel en merkte wat wel en niet werkte. Toen kwam ook de OERsterk methode op mijn pad. De visie sloot heel goed aan bij mijn eigen ervaring waardoor ik besloot om de opleiding te gaan doen.

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan wil ik graag delen. Ik ben er van overtuigd dat als je weet hoe je lichaam werkt en welke invloed voeding, beweging en ontspanning hebben op je gezondheid, je bewust de beste keuzes voor je lichaam kunt maken.

Als je me zou kennen zou je weten dat...

Contact

Heb je vragen? Nee gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik reageer altijd binnen 2 werkdagen op je berichtje.