fbpx

Online masterclass

In 1,5 uur tijd gegarandeerd inzicht in de oorzaak én oplossing van jouw vage klachten en gebrek aan energie !

 

Na de masterclass heb jij een plan!

Volgende masterclass:

Maandag 17 mei 20:00 uur (kan teruggekeken worden)

Herken je dit?

Je wilt ook niet zeuren, iedereen is toch wel eens moe? Het is nou eenmaal zo in deze tijd waarin iedereen het druk heeft. Toch?

Maar wat nou als ik je vertel dat dat niet normaal is? En dat ook jij elke dag uit je bed kan springen en kan bruisen van energie?

Als jouw lichaam niet krijgt wat het nodig heeft dan gaat het signalen geven. In de hoop dat jij er naar luistert en je leefstijl aanpast. Bij een lichaam wat niet in balans is lekt er energie weg. Goed nieuws: met de juiste kennis over jouw lichaam kun je de juiste keuzes maken op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Je neemt zelf de regie over jouw gezondheid.

Tijdens de masterclass ontdek jij wat de meest voorkomende oorzaken zijn van jouw vage klachten en gebrek aan energie. Een beetje theorie maar vooral heel praktisch! Je gaat zelf aan de slag om tijdens de masterclass jouw eigen leefstijlplan te maken.

De regie over je eigen gezondheid

Hoe zou het voor je zijn als…

Tijdens de masterclass komen de meest voorkomende oorzaken én oplossingen van weinig energie en vage klachten voorbij. Zeer waarschijnlijk ook die van jou!

Een masterclass vol met ‘aha’-momenten’ en ‘oh-joh-had-ik-dat-maar-eerder-geweten-gevoelens’. Je ontdekt welke kleine aanpassingen jij kunt doen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning waardoor jouw vage klachten verdwijnen en jij straks bruist van energie!

Met kleine maar essentiële stappen zul jij al snel verschil merken in jouw energieniveau. Je vliegt door de dag in plaats van op de klok te kijken wanneer je weer naar bed mag.

Na de masterclass...

Wat anderen zeggen

Daisy
Daisy
Lees verder
"Wauw, je legt het zo duidelijk uit allemaal. Hele leuke en herkenbare manier."
Marion
Marion
Lees verder
"De beste stap ooit om met jou 'in zee' te gaan. Mijn verandering van voeding doet mij zo goed, ik voel mij een stul prettiger en in nog geen 4 dagen tijd ook al flink gewicht verloren. Je bent een topper!"
Suzanne
Suzanne
Lees verder
"Ik ben nu ruim een week bezig met jouw tips. Het is even wennen maar het werkt echt! Nu al! Ik ben zo blij!"
Bianca
Bianca
Lees verder
"Ik was eerst een beetje sceptisch, want waarom zou dit wel werken? Maar echt joh...ik merk zoveel verschil! en ik snap nu ook eindelijk waarom ik mij zo gevoeld heb. Dank dank dank Marije!"

Kom je in actie?

Blijf je balen en hopen op betere tijden of kom je in actie?

Voor slechts 19 euro en 1,5 uur van je tijd ben jij straks voorgoed af van dat eeuwige futloze gevoel. Het scheelt je uren zoeken tussen tegenstrijdige adviezen op internet en dinen proberen die toch weer niet blijken te werken. Ik garandeer je dat het je tijd en euro’s meer dan waard zijn! Wat zijn nou 19 euro en 1,5 uur als jij weer geniet van je dagen?!

As je je afvraagt waarom deze masterclass dan wel zal helpen dan nodig ik je zeker uit om je in te schrijven. Ik geef je je geld 100% terug als het toch niet voor je werkt (maar geloof me, dat gaat niet gebeuren ;-))

Voor hem wil ik gezond leven

Voor hem wil ik elke dag groeien

Voor hem wil ik mijzelf op nummer 1 zetten

Zodat ik het beste voorbeeld kan zijn

Start vandaag met
de rest van je leven

Online masterclass
17 mei 20:00 uur

€19,-

In 1,5 uur tijd inzicht in de oorzaak én oplossing van jouw vage klachten en energiegebrek.

Na afloop heb jij een concreet plan!

Je ontvangt een terug-kijk link dus meld je ook aan als je er niet live bij kunt zijn. 

 

Prijs is incl. BTW

Heb je nog een vraag?

Wie ben ik?

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen om de beste moeder voor je kind te kunnen zijn. Na een vervelende zwangerschap was ik volledig uitgeput en ben ik op zoek gegaan naar een manier om me weer energiek en gezond te voelen. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn zoektocht naar wat nou ècht gezond is en werkt, wil ik graag delen met andere moeders. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld en dat gun ik jou ook!