fbpx

Move & Mind

Sportieve health events met een boost voor lichaam en geest

Binnenkort nieuwe data!

Laat je naam en mailadres achter, dan ontvang je als eerste de nieuwe data!

Een sportieve dag waar het even helemaal om jou draait! Het programma van deze dag is erop gericht om jouw lichaam en geest een positieve boost te geven. Even los van thuis, werk en gezin en volledige tijd voor jezelf (en je vriendinnen). Inspanning en focus op ademhaling worden afgewisseld met ontspanning en loslaten. 

Je gaat naar huis met een fit lichaam, een heldere geest en een gevoel van hernieuwde fysieke en mentale balans. 

Power Walking

Power Walking is wandelen op een stevig tempo met spierversterkende oefeningen tussendoor. 

We maken een prachtige wandeling door de oude haven en het Julianapark aan het Markermeer in Hoorn. Onderweg doen we leuke en uitdagende oefeningen. Na een uur Power Walking voel je je fit en voldaan zonder uitgeput te zijn. 

Suppen

Suppen is een rustgevende en tegelijkertijd intensieve workout. Onder begeleiding van een ervaren instructeur gaan we Hoorn vanaf het water verkennen.

Onderweg doen we diverse yoga- en krachtoefeningen op de plank. Tijdens het suppen staat het thema “balans” centraal, zowel lichamelijk als geestelijk. 

Heerlijke gezonde power lunch

Geniet van gezonde snacks, thee, fruitwater en een heerlijke power lunch. Als je dieetwensen of allergieën hebt, laat het me dan weten!

Yin Yang yoga

Tijdens deze les van een uur ervaar je het verschil tussen ontspanning/ loslaten (yin) en inspanning/ actie (yang). Door de afwisseling van yin en yang wordt je zowel fysiek uitgedaagd én kom je geheel tot rust. Een prachtige combinatie die lichaam en geest in verbinding brengt.  

Je werkt aan de balans tussen lichaam en geest waardoor je deze dag ontspannen en met vernieuwde energie afsluit.

Deze dag is een boost voor je lichaam en geest!

Move & Mind is inclusief:

PS: omdat de groep klein is, is er beperkt plek

Move & Mind wordt georganiseerd door Marije van der Veen van Vitamomz. Marije is voedingsdeskundige, leefstijlcoach & power walking trainer. Door het organiseren van eendaagse events wil zij vrouwen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten naar een gezonde leefstijl.

Move & Mind

Binnenkort nieuwe data!

Hoorn, Noord-Holand

€75