fbpx

Gratis Energy Boost


Maak elke maand kans op één van de twee plekken voor een gratis Energy Boost
van 45 minuten

Het is mijn missie om jou te helpen om de meest energieke versie van jezelf te worden. Zodat jij je lievelingsleven leeft en je het beste voorbeeld voor je kind bent. Dat doe ik door jou inzicht te geven in wat jouw lichaam nodig heeft, wat het nu niet krijgt waardoor het energie lekt en hoe jij met kleine veranderingen een groot verschil kan maken.

Omdat ik graag wil dat alle moeders zich net zo energiek voelen als ik bied ik deze gratis Energy Boost aan.

Wat haal je uit de Energy Boost?

Hoe werkt de Energy Boost?

Elke maand selecteer ik 2 moeders voor de gratis Energy Boost. Als jij bent geselecteerd dan neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Je ontvangt daarna een Zoom-link.

Wil jij kans maken op een gratis Energy Boost?

Als jij wel een energy boost kan gebruiken dan kun je via onderstaande knop een formulier invullen. Op dit formulier staan een aantal vragen zodat ik me goed kan voorbereiden. Hierdoor wordt de sessie voor jou echt mega waardevol.

Wie weet spreek ik jou binnenkort wel tijdens de Energy Boost!