fbpx

Boost & Balance

Unieke training voor alle vrouwen die meer energie en balans willen ervaren in hun leven

Boost & Balance

Maartje en Marije hebben hun kennis en ervaring gebundeld in deze unieke 6-weekse training. Tijdens deze training ervaar je dat je door middel van jouw leefstijl (voeding, beweging en ontspanning) veel invloed hebt op je eigen gezondheid. Je krijgt waardevolle kennis en praktische oefeningen waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Op basis van een persoonlijke vitaliteitscheck krijg je inzicht in jouw gezondheid en de gebieden die in jouw lichaam extra aandacht nodig hebben om je energiek en in balans te voelen. Zo wordt de training heel persoonlijk en haal je de dingen eruit die voor jou belangrijk zijn.

De training bestaat uit:

Wist je dat...

Wist je dat zo’n 17% van de vrouwen van rond de 40 jaar last heeft van chronische vermoeidheid? We denken vaak dat dat erbij hoort in ons moderne, drukke leven. Maar niets in minder waar! Door middel van een gezonde leefstijl voel jij je weer lekker in je vel, ervaar je balans  en bruis je van energie!

Zo’n 80% van de welvaartziekten wordt veroorzaakt door een ongezonde leefstijl. Dat is ‘goed nieuws’, want dat betekent dat je zelf veel invloed hebt op je gezondheid!

Tijdens de 6-weeks training laten Maartje en Marije je ervaren hoe je met de leefstijlpijlers voeding, beweging en ontspanning zelf je vitaliteit postief kunt beinvloeden.

Wat haal je uit de training?

women-4607378_1920
Beeld lichaamsgebieden

Balans en energie

Hoe energiek en gezond jij je voelt, wordt voor een belangrijk deel bepaald door 6 lichaamssystemen. Deze systemen kun je positief (en negatief) beïnvloeden met jouw leefstijl: voeding, beweging en ontspanning. Tijdens de training gaan we dieper in op alle systemen, kijken we wat jouw lichaam nodig heeft. Je krijgt praktische tips en adviezen op de 3 leefstijlpijlers die passen bij jou. Je werkt zo gedurende de training aan je eigen leefstijlplan.

Locatie, data en tijden

De trainingen vinden plaats op zondagmiddag van 13:00 uur                  tot 16:00 uur bij Yogastudio Sacha, Gravenstraat 30 in Hoorn.

De data zijn:

Maartje yoga houding
P6210031

Over Maartje en Marije

Maartje en Marije hebben elkaar gevonden in hun passie voor een gezonde leefstijl. Marije is als OERsterk leefstijlcoach gespecialiseerd in hoe jouw lichaam werkt en de invloed van voeding, beweging en ontspanning op jouw gezondheid. Maartje richt zich als yogadocente en mindfulnesscoach vooral op lichaam, geest en ademhaling als manier om je lichaam in balans te brengen. Beide zijn essentieel voor een energiek leven in balansTRAINING
Boost & Balance

€450,-

De training is vrijgesteld van BTW

Heb je nog een vraag?